Stage & leerbedrijf

Stage en leertrajecten

Bij FreightNed vinden we investeren in de toekomst ontzettend belangrijk. Niet alleen in moderne technieken, maar ook in onze (toekomstige) collega’s. Vandaar dat zowel de locatie in Ridderkerk als de locatie in Oosterhout gecertificeerd zijn als erkende leerbedrijven.

  • Wij vinden jouw toekomst belangrijk
  • Daarom zijn wij erkend leerbedrijf
  • In alle functies valt iets te leren

Oriëntatiejaar Transport en Logistiek

Wil je logistiek leren in een bedrijf? Dan is het oriëntatiejaar transport en logistiek misschien iets voor jou. FreightNed draagt bij aan de opleiding in samenwerking met Curio en logistieke bedrijven in de gemeente Oosterhout. Orientatiejaar Transport en Logistiek is ontwikkeld zodat de student in een hybride leeromgeving kan leren en waarbij praktijklessen worden gegeven bij de bedrijven zelf! Je leert bij de bedrijven alles over goederen in ontvangst nemen, opslaan en verzenden. Na dit oriëntatiejaar ben je in het bezit van een diploma en kun je doorstromen naar een hoger niveau of direct gaan werken.

Zoek jij een stage?

Er zijn bij ons stageplaatsen beschikbaar binnen de sector Transport & Logistiek voor de functies van bijvoorbeeld warehousemedewerker, logistiek supervisor, chauffeur, planner en nog veel meer.

Zoek jij een stage die buiten de bovenstaande functies valt, maar wel goed past bij onze visie? Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat andere stagairs zeggen

Ik kreeg genoeg vrijheid om mijzelf te kunnen ontwikkelen en mijn adviezen werden serieus genomen. Er werd daadwerkelijk aandacht aan mij besteed en ik voelde me meteen welkom.

Ruben